La meva experiència es basa en 15 anys de gestió en companyies d'espectacles emmarcades dins el món de la música, teatre i cinema / TV, com la companyia de música per a públic familiar La Tresca, o l' Estudi Dubbing Films de Barcelona. També en grans empreses dirigides a l'entreteniment massiu, com Universal Studios Port Aventura.

He Col·laborat en tasques basades tant en la creació musical com en la gestió empresarial, i executant altres relacionades amb la facilitació. També aplicant fórmules terapèutiques relacionades amb la música.

He gestionat grups, format part de grans equips de treball, realitzat tasques tècniques i de suport, i també treballat amb artistes i tècnics. També la baso en l'exercici individual de la facilitació i la formació.

Sóc músic professional, exercint com a tal des de fa 12 anys.

En quan a la meva trajectòria acadèmica, em fonamento en un Màster sobre Teràpies de Desenvolupament Integral (Instituto Superior de Ciencias Terapéuticas y Educativas, ISCTE, 2006), Un Màster sobre Psicomusicología (Instituto Superior de Ciencias Terapéuticas y Educativas, ISCTE, 2007), la Psicologia Transpersonal o Evolutiva (Escuela Indra de BCN, 2003-2007), la i la Morfospicología -o estudi de la psique mitjançant els trets facials- (Escuela Indra de BCN, 2008). També estic titulat en Ingeniería de Grabación en Estudio (CEV, 1996) y actualment estic finalitzant la llicenciatura de Pedagogia.

He rebut sessions com Coachee a càrrec d'Itziar ITZIAR Azkona, NLP Coach acreditada per John Grinder
www.coachingemodus.com